Waterram-whippets.jouwweb.nl

Klik op de foto's voor vergroting

Wij stellen u onze Prada even voor

Enigma van de Waterram

Geb.: 2-9-2013  Roepnaam Prada  Hoogte onder < 47 cm.  Rengewicht 10,5 kg.

Prada is een door ons gefokt blauw Whippet teefje zij is geboren op 2-9- 2013 op de stamboom heet zij Enigma van de Waterram. Zij komt uit de combinatie van Fair Play van de Waterram x Ghan Buri Ghan’s Jammy Hawk en dit bleek een geslaagde combinatie te zijn. Prada is een zeer mooi gebouwde, enthousiaste en spontane Whippet teef. Al op jonge leeftijd sprintte zij al aardig mee met de volwassen renhonden van Marinus Spijkerman op het strand dus dit zag er al goed uit

Prada is op 3 mei 2016 bij ons terug gekomen door het tragische overlijden van Marinus Spijkerman.

Nadat Prada wat gewend was zijn we met haar weer naar de renbaan gegaan want daar is ze in haar element , ze had bij marinus al laten zien dat het een toppertje was met 6 wedstrijden en 6 finales, met de mooiste het winnen van de Holland Cup 280 mtr. op het gras in Rijssen. In het nest had zij al mijn voorkeur omdat het liefde op het eerste gezicht was en omdat het een zeer mooie, lieve, en vooral karaktervol teefje was. 

Prada heeft op 12-04-2015 haar startlicentie behaald.

Zij heeft in haar Rencarrière 20 wedstrijden gelopen waarvan zij 20 finales heeft behaald

Bijzondere Ren Resultaten: 1e op de Holland Cup 280 mtr. 2015 (Grasbaan) 1e op de Holland Cup 280 mtr. 2016 (Zandbaan)  1e op de Holland Cup 350 mtr. 2016 (Grasbaan)

Bedankt Prada voor de mooie jaren op de renbaan geniet maar lekker van je pensioen je bent en blijft een toppertje en vooral een hele lieve huishond.

 

Wij stellen u onze Karo even voor

True Talent van de Waterram

Geb.: 20-05-2007  Roepnaam Karo   Hoogte onder 46 cm.     Ren gewicht 9.5 kg.

Karo is een door ons gefokt Whippet teefje, zij is geboren op 20 Mei 2007 op de stamboom heet zij True Talent van de Waterram. Zij komt uit de combinatie van Homely Luck’s Why Not x Marakaya’s Don Juan dit was een mooie en snelle combinatie. Karo is een zeer mooie, lief, karaktervolle, enthousiaste, ondeugend klein teefje. De keuze in het nest was op Karo gevallen omdat het liefde op het eerste gezicht was. Al op jonge leeftijd van 24 weken sprintte zij al super snel mee met onze volwassen renhonden op het strand, dus deed Karo haar naam True Talent al jong eer aan. Wij zijn ook met haar naar de renbaan in Lelystad geweest om te kijken of ze haas vast was en dat is zij zeker.

Karo heeft op 21-06-2008 haar startlicentie behaald.

Zij heeft in haar Rencarrière 36 wedstrijden gelopen waarvan zij 23 finales heeft behaald

Bijzondere Ren Resultaten:   Clubkampioene B-klasse 2008

Bedankt Karo voor de mooie jaren op de renbaan en het coursingveld geniet maar lekker van je pensioen je bent en blijft een toppertje en vooral een hele lieve huishond.

Wij stellen u onze Byou even voor

Dyma van de Waterram

Geb.: 3-3-2008  Roepnaam Byou   Hoogte onder 47 cm.     Ren gewicht 11.5 kg.

Byou is een door ons gefokt Whippet teefje, zij is geboren op 3 Maart 2008 op de stamboom heet zij Dyma van de Waterram. Zij komt uit de combinatie van Homely Luck’s Xantha x Old Road’s Figaro, dit was een mooie en snelle combinatie. Wij wilden al enige tijd graag een zwarte Whippet dus moest het uit deze combinatie gaan gebeuren maar wat er geboren werd was wel zwart en blauw maar het waren reuen ook werd er een teef geboren maar deze was blauw. Dus hadden wij de hoop al opgegeven maar na ruim 3 uur na de bevalling kwam er toch nog een klein zwart teefje dus kreeg zij haar naam Dyma, dit betekend Hier ben ik. Zij doet ook haar naam eer aan want zij is duidelijk aanwezig in huis. Het is een mooie kleine ranke drukke en ondeugende maar toch ook wel lieve Whippet teef. Toen ze 6 maanden oud was zijn wij even naar de renbaan gegaan om te kijken of ze achter het kunsthaas aan wilde en dat ging zeer goed.

Byou heeft op 15 Augustus 2009 haar startlicentie behaald.

Zij heeft in haar Rencarrière 20 wedstrijden gelopen waarvan zij 14 finales heeft behaald

Bedankt Byou voor de mooie jaren op de renbaan en het coursingveld geniet maar lekker van je pensioen je bent en blijft een toppertje en vooral een hele lieve huishond.

Wij stellen u onze Missy even voor

Golden Nugget’s Mrs. Sippi

Geb.: 03-09-2009 Roepnaam Missy is een Langhaar Whippet. Missy komt uit de combinatie van Golden Nugget,s Jolly Jungle x Golden Nugget’s Indianapolis. Omdat onze langhaar Schotse Collie was overleden en wij geen langhaar Schotse Collie meer wilde omdat wij vonden dat het karakter was achteruit gegaan ( gereserveerdheid in onzekerheid ) maar toch iets met lange haren wilde, zijn we op zoek gegaan op het internet en daar kwamen we de Langhaar Whippet tegen en omdat wij het karakter van de Whippet al kende, omdat wij zelf Whippets fokte, hadden we besloten wat info te zoeken op het net en waren we er van overtuigd het moest een Langhaar worden. En op het net vonden wij een fokker die op dat moment nog een teefje van 5 mnd had zitten voor de verkoop ze zat alleen wel wat ver weg in Duitsland vlakbij de grens met Polen. Maar goede vriend Marc bood aan om met Bea haar te gaan ophalen. Missy is een hele fijne en makkelijke Langhaar Whippet en het was dus een goede keuze om haar te halen. Missy je bent super hondje.